Cafeaua Esse distribuita de Mio Caffe

 

In anul 2014 brandul Essse Caffe ajunge si in Romania prin intermediul Mio Caffe. Este o provocare si o ambitie care ne conduce sa lucram mai mult si mai greu pentru a imbunatatii si a mentine indeplinirea nevoilor tuturor clientilor nostrii. Calitatea consecventa a cafelei Essse este ambasadorul
nostru de imagine în întreaga lume. Fiabilitatea noastra garanteaza sprijin constant în timp. Programul nostru de instruire este cheia succesului clientilor nostri.
Contributia la promovarea culturii Espresso-ului italian in Romania este una dintre cele mai mai satisfactii ale noastre


 

Pentru a eficientiza functionarea afacerii dumneavoastra Mio Caffe va pune o gama larga de echipamente, accesorii si solutii de branding. Pentru a mentine calitatea gustului Essse Caffe, va punem la dispozitie traininguri pentru preparearea cafelei si a produselor pe baza de cafea. Avem o echipa de profesionisti in domeniul service-ului de espresoare si accesorii, special pregatiti pentru a va rezolva orice problema intampinata in crearea de produse pe baza de cafea sau latte art. Pentru detalii suplimentare accesati pagina de contact.

Brand-ul Essse

Astazi, ESSSE Caffè este un brand de succes, bine-cunoscut în Italia si din ce în ce mai intalnit în strainatate, recunoscut pentru garantie si pentru calitate.