Essse caffe

 

In anul 1979 familia Segafredo, renumita in acest segment, a lansat brandul Essse Caffe in Bologna. Nu accidental Essse are in componenta sa trei de S, ei vin de la Scienta, Sapienza, Specializzazione, ceea ce in limba romana inseamna Stiinta, Cunoastere si Specializare. Cele trei valori rezuma filosofia companiei, fondate pe experienta si angajamentul de a fii mereu inovativi, exprimate prin coerenta din amestecurile de cafea si o cautare constanta pentru cele mai bune proprietati organoleptice.
Misiunea comaniei a fost intotdeanua clara, aceea de a livra cele mai calitative produse.
Acesta este motivul pentru care chiar de la început, ne-am bazat pe sprijinul stiintific al Departamentului de Stiinte Agricole al Universitatii din Bologna, Cesena si Foggia, o colaborare care continua si in ziua de azi. In ultimii treizeci de ani am devenit lideri in industria cafelei, cu o baza de cunostinte care variaza de la boabele proaspete de cafea si cafeaua din ceasca dumneavoastra, de la prajire la ambalare, de la echipamente profesionale la espresso.
Astazi, ESSSE Caffè este un brand de succes, bine-cunoscut în Italia si din ce în ce mai intalnit în strainatate, recunoscut pentru garantie si pentru calitate.

 


 

 

ANUL 2014

In anul 2014 brandul Essse Caffe ajunge si in Romania prin intermediul Mio Caffe. Este o provocare si o ambitie care ne conduce sa lucram mai mult si mai greu pentru a imbunatatii si a mentine indeplinirea nevoilor tuturor clientilor nostrii. Calitatea consecventa a cafelei Essse este ambasadorul
nostru de imagine în întreaga lume. Fiabilitatea noastra garanteaza sprijin constant în timp. Programul nostru de instruire este cheia succesului clientilor nostri.
Contributia la promovarea culturii Espresso-ului italian in Romania este una dintre cele mai mai satisfactii ale noastre.

 


 

 

ESSSE CAFFE IN LUME