thumbnail

Miscela Masini

Disponibil in pungi de 1kg

Blend calificat de Certified italian Espresso. Un amestec sofisticat de boabe de cafea din cele mai bune soiuri Arabica si Robusta, fin si aromat, dar corpolent care iti lasa un gust placut de ciocolata, spuma catifelata si gustoasa, tonuri florale.

thumbnail

Selectie Speciala

Disponibil in pungi de 1kg.

Un amestec de boabe Arabica si Robusta de inalta calitate, selectate pentru un espresso bun, gust bine echilibrat, plin de aroma, care iti lasa un gust cu multiple arome.

thumbnail

Selectie Essse

Disponibil in pungi de 1kg.

Un amestec bine echilibrat de cafea Arabica de înalt calitate si Robusta, pentru o cafea cu o aroma îmbatatoare, corpolenta, care iti lasa un gust placut de ciocolata, mereu o cafea de înalta calitate, ideala pentru clasicul espresso italian.

thumbnail

Selectie Clasica

Disponibil in pungi de 1kg.

Blend calificat de Certified italian Espresso. Un amestec de boabe de cafea Arabica si Robusta, atent selectate, pentru un espresso bun si echilibrat, cu gust sofisticat. corpolent, aroma intensa, care iti lasa un gust placut de ciocolata.

thumbnail

Optimum

Disponibil in pungi de 1kg.

Blend calificat de Certified italian Espresso. 100% aroma, jumatate cofeina: acest amestec exclusiv de Arabica si Robusta cu cafea decafeinizata de înalta calitate, ofera un espresso corpolent, distinctiv, la fel ca un espresso normal si poate fi savurat pe tot parcursul zilei.

thumbnail

Decofeinizata

Disponibil in pungi de 1kg

Amestec de boabe de cafea de înalta calitate decofeinizata, pentru un espresso cu o aroma intensa si gust traditional, dar cu un continut de cafeina sub 0,1%.

Brand-ul Essse

Astazi, ESSSE Caffè este un brand de succes, bine-cunoscut în Italia si din ce în ce mai intalnit în strainatate, recunoscut pentru garantie si pentru calitate.